hungarian licence

SZOLGÁLTATÁSOK

Vásároljon regisztrált jogosítványt

Szerezz valódi jogosítványt. Itt egy hibátlan eljárást kínálunk, amelyet jól bemutatunk ügyfeleinknek. Megkönnyítjük a vezetői engedély megszerzéséhez szükséges eljárásokat. Nem úgy, hogy kiiktatjuk a szokásos eljárásokat, hanem teljesen az irányításunk alá helyezzük azokat. Elemezzük az eljárás minden részletét, és semmit sem bízunk a véletlenre. Ezért a vezetői engedélyt legálisan szerezték meg. Az adatbázisok a magyar adatbázisban is regisztrálva vannak. Ezért olyan egyszerű és biztonságos vezetői engedélyt vásárolni weboldalunkon.

Gyors, biztonságos és gazdaságos megoldást kínálunk. Ezt kevesebb, mint 7 napon belül kézbesítjük. Ezt követően javasoljuk a dokumentumot, miután elmentette a magyar adatbázis fájlokba. Következésképpen jogosságát nem kérdőjelezik meg.
Minden licencre 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ha bármilyen okból nem elégedett a vásárlásával, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a termék kézhezvételétől számított 7 napon belül. Örömmel dolgozunk Önnel, hogy megoldást találjunk bármilyen problémára.

Szállításunk 100%-ban garantált, és diszkrét csomagolást kínálunk. Szeretnénk, ha az Ön tapasztalata jó lenne, és amint az értékeléseinkből is kiderül, szinte minden ügyfelünk elégedett.

Célunk, hogy ügyfeleink mindig elégedettek legyenek. Abban a ritka esetben, ha valami elromlik, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, mielőtt negatív visszajelzést adna, hogy segíthessünk a javításban!

Vegyél magyar jogosítványt. Szerezze be a román jogosítványát online, vizsga nélkül, 7 munkanapon belül.

A VEZETŐI ENGEDÉLY A KATEGÓRIA ÉS AZ ENGEDÉLY

Az A1, A2, A, AM kategóriás motorkerékpároknál háromféle jogosítványa van: A1, A2 vagy AM jogosítványa. Azon kétkerekű segédmotoros kerékpárok (L1e kategória), amelyek tervezési sebessége nem haladja meg a 45 km/h-t és hengerűrtartalma legfeljebb 50 cm³, e kategória alsó korhatára 16 év.

B. KATEGÓRIA VEZETŐI ENGEDÉLY

B1, B, BE kategóriás jogosítványok. A B jogosítvány a legismertebb és a legtöbbet vásárolt jogosítvány, mert normál autók vezetését teszi lehetővé, a kategória alsó korhatára 18 év.

C KATEGÓRIÁS VEZETŐI ENGEDÉLY

A C és C1 kategóriás jogosítvány a legkeresettebb a szakemberek körében, mert ez lehetővé teszi, hogy saját maga vezessen „teherautókat” vagy tárgyak szállítására szolgáló járműveket (márpedig a kereskedelmi szállításhoz már szükséges), C jogosítvány és áru CQC ), Ebben a kategóriában az alsó korhatár 21 év

VEZETŐI ENGEDÉLY D KATEGÓRIA

D és D1 kategóriás jogosítvány A D jogosítvány lehetővé teszi a 9-nél több férőhelyes személyek szállítására alkalmas járművek vezetését, beleértve a vezetőülést (busz), de csak személyes használatra. a kategória alsó korhatára 22 év.

AZ ENGEDÉLY MEGHOSSZABBÍTÁSA

Ügyfeleink által adott jogosítvány megújításáért ügynökségünknél nagyon keveset számolunk fel, így ha Ön tőlünk kap jogosítványt és elérte a lejárati dátumot, akkor nem kell aggódnia, mert mi fedeztük, ill. továbbra is segíthetünk meghosszabbítani még azt a jogosítványt is, amit nem kaptunk meg

ÚTLEVÉL

Minőségi gyártók és szállítók vagyunk valódi és hamis útlevelek számára. Feldolgozunk és létrehozunk fájlokat, amelyeket felhasználhat az Európai Unión belüli utazásokhoz és munkához. Hiteles aktáink jelentősek, és regisztrálva vannak a szükséges állami adatbázisban.

VÁSÁROLJON BEJEGYZETT MAGYAR VEZETŐI ENGEDÉLYT
Jelentkezz most
VÁSÁROLJON BEJEGYZETT MAGYAR VEZETŐI ENGEDÉLYT
Jelentkezz most
VÁSÁROLJON BEJEGYZETT MAGYAR VEZETŐI ENGEDÉLYT
Jelentkezz most
Previous
Next